W restauracji cd.
W Marina Restaurant (ul. Przestrzenna 7) wśród atrakcji są konkursy i występ DJ Hammera. W sylwestrowym menu znajdą się m.in. pieczona gicz, terrina z miecznika, grillowane krewetki i wędzona pierś kacza, risotto szafranowe i gulasz z dziczyzny. Cena: 275 zł z napojami.
U Wyszaka (ul. Mściwoja 8 - na zdjęciu) stawia na wieczór z muzyką na żywo i takimi daniami jak np. zupa gulaszowa, roladki z wędzonego łososia, krem z grzybów i matias w trzech odsłonach. Cena to 230 zł z napojami bez ograniczeń.
Restauracja Willa (al. Wojska Polskiego 66) proponuje m.in. krem z pomidorów, pieczeń z indyka, faszerowanego pstrąga, sałatkę grecką i bigos staropolski. Cena 199 zł, napoje bezalkoholowe bez ograniczeń.
Per Se (pl. Hołdu Pruskiego 9) zachęca gości wykwintnymi daniami. W menu są m.in. comber jagnięcy, pasztet z dziczyzny, zupa rybna, włoskie antipasti, szynka pieczona w całości. Do tego 0,5 l wódki, wino i wino musujące na parę oraz muzyka serwowana przez DJ-a. Cena - 350 zł od osoby.
Portofino (al. Jana Pawła II) oferuje zabawę z największymi przebojami rockowymi i popowymi wykonywanymi na żywo przez zespół The Drinkers. Do tego ciepłe i zimne dania i 0,7 l wódki na parę. Cena - 229 zł od osoby.
Wszystkie komentarze