Cleo w Międzyzdrojach
Od 1 do 3 maja na Jasnych Błoniach gości II Jarmark Szczeciński.
W jarmarku bierze udział blisko 80 wystawców z całej Polski, którzy prezentują produkty niespotykane w sklepach czy galeriach. Przez trzy dni na czterystumetrowej alei prezentowana jest żywność regionalna oraz unikatowe prace artystów rękodzieła.
Wśród specjałów m.in. andruty kaliskie, regionalne piwa, oryginalne pierogi zwane 'cheborkami' , turecka chałwa, produkty z Azerbejdżanu, austriackie sery, sery korycińskie, greckie oliwki, serki góralskie, staropolskie wędliny, oleje tłoczone na zimno , pajda chleba ze smalcem , miody, artykuły dla dzieci. Poza tym obrazy, artystyczna odzież, biżuteria, ceramika i wiele, wiele innych. Jarmark będzie działać od godz. 9 do 21.
Wszystkie komentarze