Co jeść, żeby nie marznąć? Przepisy szczecińskich restauratorów na gorącą jesień

Sonia Mrzygłocka-Pyć
03.11.2017 01:00
Szczecińscy restauratorzy

Szczecińscy restauratorzy (CA)

Dni coraz chłodniejsze, warto więc pomyśleć o zmianie menu na bardziej rozgrzewające. Co jeść, aby nie marznąć? Korzenne przyprawy, tłuste mięsa i gęste zupy. Oto propozycje szczecińskich restauratorów

Wszystkie zdjęcia
  • Kuchnia polska. Poleca Bolesław Sobolewski
  • Rozgrzewające przepisy od Bolesława Sobolewskiego
  • Kuchnia indyjska. Poleca Anita Agnihotri
  • Rozgrzewający przepis Anity Agnihotri
  • Kuchnia brytyjska. Poleca Krzysztof Faliński
  • Przepisy Krzysztofa Falińskiego inspirowane kuchnią brytyjską
  • Kuchnia wegetariańska.  Poleca Magdalena Lachowicz
  • Przepisy wegetariańskie Magdaleny Lachowicz